fbpx
MÚSICA

Festa de Carnaval amb DJ Fonki Cheff

Funk, rumba, hip hop, disco i boogaloo

Divendres 4 de març de 2022, 21 h, Núria Social

Festa de Carnaval amb DJ Fonki Cheff

Vine a celebrar la festa pagana més antiga del món, on l’ordre de les coses s’altera, on tot s’hi val! Aquest any, el Carnaval d’Olot comença al Núria Social! Una Festa de Carnaval on es comptarà amb un dels DJ’s més potents de casa nostra: Fonki Cheff!

Fonki Cheff és un dels DJ més actius en l’escena espanyola des de 1998. El seu estil és variat i eclèctic fins a límits insospitats. Barreja estils tan dispars com la rumba, el funk, hip hop, disc i el boogaloo, amb predilecció per la música negra de ball. Les seves tècniques de mescla i escratx fan que en les seves sessions el públic arribi a una complicitat total i balli sense adonar-se que està canviant l’estil i les èpoques musicals.

Els set anys a Londres i sis anys als Estats Units, i els incomptables viatges a Cuba, nord d’Àfrica, tota Europa i altres destins fan que la maleta de discs d’aquest melòman empedreït sigui una de les més rares i cotitzades del moment amb milers de vinils en la seva col·lecció, el que fa de les seves sessions un viatge al voltant del món a través de les seves músiques.

Ho organitza: Núria Social.


Activitats Relacionades:

Go to Top