fbpx
ALTRES

Festival Entranyes

El festival que remou

20 d'octubre - 22 d'octubre de 2022, Barri de Sant Miquel

Festival Entranyes

La quarta edició del Festival Entranyes acull diverses propostes escèniques de teatre, clown, música o moviment que ens parlen de la societat en què vivim i ens conviden a rellegir la realitat. Ens qüestionen des del llenguatge artístic i ens plantegen debats sobre la manera que tenim d’entendre tot allò que ens envolta.

 

PROGRAMA D’ACTIVITATS

 

 


Aquí i no allà + I am (t)here
Aurora Bauzà & Pere Jou
Dijous 20 d’octubre, 20 h, Teatre Principal d’Olot
Aquí i no allà és una creació col.lectiva sorgida d’un taller amb dones de Sant Miquel i voltants. Un projecte que parla de la relació entre el cos, la veu i els diversos elements de construcció d’identitat individual i col·lectiva. Tot seguit, es podrà veure I am (t)here, una de les performances més aplaudides d’Aurora Bauzà i Pere Jou: una peça que investiga la relació entre el cos i la veu i que explora noves formes d’interacció entre ambdós que s’allunyen de la tradició musical clàssica que imposa servitud al cos envers la veu.
Les dues peces són de 25 minuts cadascuna i es presenten seguides. PREU: 5 euros
Més informació.


Hathi
Centre de Titelles de Lleida
Divendres 21 d’octubre, 18 h, inici a la plaça de Sant Miquel
Un espectacle itinerant que captiva tota la gent amb  la majestuositat física i voluminosa pròpia de l’ELEFANT. El seu elegant caminar al ritme de la música hindú et portarà a la terra que l’ha vist néixer tot recorrent els carrers de Sant Miquel.
Gratuït


Insomni
Dudu Arnalot
Divendres 21 d’octubre, 19.30 h, plaça de Sant Miquel
Espectacle sense paraules de clown gestual per a tots els públics. Una plaça amb un llit antic, un pallasso preparat per dormir. Sorolls, sorpreses, rialles i altres adversitats no el deixaran descansar fins a portar-lo al l’INSOMNI.Un viatge poètic, oníric i entranyable, ple de situacions descabellades i surrealistes.
Gratuït


Dogma
Puntmog
Divendres 21 d’octubre, 21.30 h, Núria Social
Més informació


Colors de monstre i Caravana cinema Puck
Cia. Tombs Creatius
Dissabte 22 d’octubre, de 10 a 13 h i de 15 a 18 h, plaça de Sant Miquel
La Puck combina l’art de carrer i el cinema en una vivència única. Colors de Monstre proposa jocs i experiències per mantenir despert l’infant que portem a dins i potenciar la creativitat, dedicat a totes les edats.


The hole&corner travel agency
Marga Socias
Dissabte 22 d’octubre, 11, 12.30 h  16 h, sortida de la plaça de Sant Miquel
Un espectacle on la realitat històrica i la ficció màgica van de la mà i construeixen un nou relat. A través de la seva peculiar observació de la realitat, Marga Social proposa una passejada per submergir-nos en un món paral·lel i trobar-nos amb una nova ciutat que emergeix dels detalls, de les esquerdes, de les cantonades, dels petits universos que hi són, però que no sempre es veuen.
Per inscriure’s a un passi amb antel·lació, enviar mail a entranyesfestival@gmail.com.
Sense antel·lació, inscriure’s el mateix dia a la plaça de Sant Miquel en cas que quedin places. Aforaments limitats a 25 persones.


MDR – Mort de riure
Los Galindos
Dissabte 22 d’octubre, 20.30 h, Parc de l’Esplai Mestre Moner (carretera de la Canya – Les Tries)
Espectacle de circ improbable d’una de les companyies amb més renom del país. Melon, Mardi i Rossinyol s’enfronten a un atzucac inesperat. La seva naturalesa indòmita i maldestre i la necessitat d’existir els aboquen a una obra improbable, on exploren lliurement qualsevol barbaritat. Aquesta experiència hilarant i aterridora traspua una història d’amistat sincera i aspra, provocada per un sentiment de responsabilitat i de culpa. Un crim improbable, un judici dubtós i un càstig absurd. De manera paradoxal, potser arribaran a provocar el desig de morir de riure.
Entrada gratuïta


Bots pel canvi
Basket beat
Dissabte 19 de novembre, 18 h
Casal de Sant Miquel
Mostra escènica del resultat dels tallers impartits per Basket Beat per a jovent del barri de Sant Miquel i voltants, on a partir del ritme de les pilotes de bàsquet es genera una activitat educativa, col·lectiva, corporal i artística. Us esperem a la 1a edició de la Festa Veïnal!


Activitats Relacionades:

Go to Top