fbpx
ALTRES

Inauguració de la reforma del Museu dels Sants

Divendres 6 de juliol de 2018, 20 h, Museu dels Sants

Inauguració de la reforma del Museu dels Sants

El Museu dels Sants es renova per oferir al visitant una nova visió de la feina dels tallers de sants de la ciutat. A partir del mes de juliol es podrà accedir a la reforma de l’exposició permanent de la primera i la segona planta, en què s’aprofundeix en la riquesa i la diversitat de la producció dels tallers d’imatgeria d’Olot a partir de tres pilars: allò sagrat, allò profà i allò social.
Aquesta indústria, que durant dècades va ser el veritable motor econòmic i social de la nostra ciutat, no només va originar la coneguda producció d’imatges religioses, sinó que dels tallers d’Olot en van sortir també figures tan diverses com jugadors de futbol, esquiadors, Madames de Pompadour, toreros com Manolete, models anatòmics o retrats de polítics com John F. Kennedy o Francesc Macià.
Artistes, artesans i operaris van trobar en els tallers una manera de viure que encara avui és ben present a la nostra ciutat.
DELS TALLERS D’OLOT NO NOMÉS N’HAN SORTIT SANTS! TAMBÉ S’HI HAN FET FIGURES DE POLÍTICS, ESPORTISTES, TOREROS O CAPGROSSOS


Activitats Relacionades:

Go to Top