fbpx
TEATRE

Inert?

NyamNyam

Dijous 3 de febrer de 2022, 20 h, Teatre Principal d’Olot

Inert?

Quina és la nostra relació amb els objectes quotidians o amb els materials considerats inerts o sense vida?

A INERT? l’escenari del teatre es converteix en un gran tapís en el qual es combinen projeccions audiovisuals i fragments textuals i sonors amb objectes resignificats d’obres de teatre passades i materials recuperats dels magatzems del Teatre Principal d’Olot.

El col·lectiu nyamnyam, Carme Torrent i Blanca Callén presenten una instal·lació performativa per repensar la nostra relació i interdependència amb els objectes. I si la distinció entre subjectes i objectes només fos una ficció per justificar la jerarquia d’humans sobre no humans? Com ens podem relacionar de maneres més horitzontals amb els objectes, que estan considerats inerts?

INERT? és també una pràctica de recerca i d’experimentació que busca explorar i habitar momentàniament aquests interrogants per obrir possibles temporalitats, ritmes, escales, espais, relacions i afectacions mútues amb els objectes que cohabiten l’escena i amb els quals formem els nostres ecosistemes més immediats. Si intentem que les nostres posicions i les d’aquests objectes estiguin en simetria i ens afectin des del mateix pla, amb / des de / contra / entre la matèria que forma els nostres cossos respectius, potser podrem rastrejar i percebre les continuïtats que sempre han existit entre nos(altres).

Un projecte de nyamnyam en col·laboració amb Carme Torrent i Blanca Callén i amb el suport d’ICI-CCN Montpellier – Occitanie / Direction Christian Rizzo, Lugar a Dudas (Cali, Colòmbia), Festival Sismògraf Olot, La Caldera – Centre de Creació de Dansa i CCCB (Centre de Cultura Contemporània de Barcelona).

http://www.nyamnyam.net/


Activitats Relacionades:

Go to Top