fbpx
EXPOSICIONS

INS Bosc de la Coma: 25 revistes, 25 anys d’història

28 de maig - 24 de setembre de 2021, Arxiu Comarcal de la Garrotxa

INS Bosc de la Coma: 25 revistes, 25 anys d’història

Aquest any, l’Institut d’Ensenyament Secundari Bosc de la Coma, d’Olot, celebra el seu 25è aniversari. Des de fa un quart de segle, el centre, que es va inaugurar el curs 1995-1996, ha treballat per aconseguir una identitat pròpia a partir d’un contacte estret amb les famílies i de l’atenció a la diversitat, amb una formació adequada i exitosa per a l’alumnat que vol fer estudis universitaris i una oferta específica de cicles formatius, en les famílies d’Administració, Comerç i Informàtica, que ha complementat amb la possibilitat de fer pràctiques a l’estranger i un contacte estret amb el món laboral, sobretot de l’entorn més proper.

La trajectòria i la personalitat del centre es recullen en les 25 edicions de la revista que s’han publicat any rere any, en les quals s’ha volgut que tots els estaments de l’institut hi siguin representats. I, aquest any, amb motiu de l’aniversari, el centre ha editat digitalment el número 26 de la revista, dedicat íntegrament a fer un recorregut pels vint-i-cinc anys de funcionament de l’institut.

Amb motiu d’aquest aniversari, l’Arxiu Comarcal de la Garrotxa i l’INS Bosc de la Coma han preparat una exposició que mostra tots els números publicats fins ara (conservats a l’hemeroteca de l’Arxiu Comarcal de la Garrotxa). S’hi pot apreciar l’evolució de formes i de continguts, des del senzill primer número, aparegut la diada de Sant Jordi de 1997, fins als volums monogràfics més recents dedicats a temes com l’amor, el viatge, les heroïnes o el canvi climàtic.

L’exposició s’inaugurarà el divendres 28 de maig, a les 19 h. Per assistir a l’acte inauguració cal reservar plaça al 972 26 70 12 (dimecres i dijous, de 9 a 17 h; divendres, de 9 a 14 h). 


Activitats Relacionades:

Go to Top