fbpx
ALTRES

Jocs de rol a la Biblioteca

A càrrec de Garou

Dissabte 20 de novembre de 2021, d'11 a 13 h, Biblioteca Marià Vayreda

Jocs de rol a la Biblioteca

Aquesta activitat matinal sotmetrà els participants a proves d’agilitat, estratègia i cooperació a partir de dos escenaris de rol diferents per a nens de 5 a 8 anys, d’una banda, i de 9 a 14 anys, de l’altra.

Fins a vuit nens de 5 a 8 anys entraran en el món de La princesa dels elements, on uns joves mags surten a l’auxili de la princesa dels elements mentre una poderosa ombra s’escampa pel regne. Els participants hauran de superar les proves d’agilitat, estratègia, intel·ligència i precisió en un joc d’aventura cooperativa.

D’altra banda, fins a deu nois de 9 a 14 anys es convertiran en la Jupiter Force, un grup de militars, científics, metges i enginyers. Destinats en un planeta habitable per a la raça humana, la seva missió serà informar la Terra de les possibilitats d’establir una colònia en un futur no gaire llunyà. La situació es complica progressivament, quan descobreixen que no estan sols al planeta. Hauran de resoldre la situació mitjançant el joc cooperatiu, l’argumentació i l’estratègia.


Activitats Relacionades:

Go to Top