fbpx
MÚSICA

Karma Fest

Dissabte 17 de juny de 2023, 18.30 h, Plaça del Carme

Karma Fest

El Karma Fest és una iniciativa de l’Associació Núria Social en col·laboració amb regeneracio.xyz, que ofereix una programació artística i cultural a la Plaça del Carme d’Olot durant dos dissabtes de juny i dos divendres de juliol.

Programació pel dissabte 17 de juny (Plaça del Carme i La Muralla):

18.30 h – Veu, expressió, cant i cos al carrer amb Irreverent Flower (Ara)

Descobreix i comparteix la teva veu ressonant al carrer.

18.30 h – Espai dinamitzat d’Art Mural i Graffiti Lliure amb Grade i Clara Sunyer

Amb dues temàtiques molt presents al barri vell, diversitat cultural i intergeneracionalitat, es crearà un espai lliure d’expressió plàstica amb eines artístiques per expressar com sentim Olot i el Barri Vell, i compartir experiències i vivències amb els altres. L’espai comptarà amb la música en directe de la cantautora i creadora multidisciplinar Clara Sunyer.

18.30 h – Exhibició d’Art Mural i Graffiti en directe: Diversitat cultural i intergeneracionalitat amb varis artistes locals

La diversitat cultural i la intergeneracionalitat del Barri Vell plasmades en directe per artistes locals d’art mural i graffitti com Grade o la visió des del wild style, cartoon i surrealisme de Dreams.

21.30 h – Performance “Rèquiem per a un Alcaravan” (Fragment) – Lukos Avendaño (Mèxic)

Dansa performativa de l’home-dona. La cultura zapoteca a través de la muxeidà viu l’homosexualitat, la gaicitat i els matrimonis del mateix sexe amb certes contradiccions: un muxe és un “home” que assumeix rols culturalment destinats a dones tant de treball com afectius, emocionals i sexuals.

22.00 h – Aron Salinas

Cantautor de les Preses que combina les seves cançons amb versions.

23.00 h – Kabra Boja

Rock local i frenètic. Cançons que surten d’un local podrit. A vegades hi ha cereals i flexions pel mig.


Activitats Relacionades:

Go to Top