XERRADES
La gestió forestal d’avui donarà resposta als reptes de demà?
A càrrec de Jaume Hidalgo i Xavi Dot
Dissabte 22 d'abril de 2023, 18.30 h, Sala d’actes de l’Hospici
Activitat gratuïta
Activitat complementària a l’exposició Joan Llor. Mestre fuster d’Olot (1742-1805) a càrrec de Jaume Hidalgo i Colomer, enginyer de forests i coordinador de la ONG Sèlvans; Xavi Dot, formador en Paisatgisme i Gestió Forestal.
Activitat gratuïta
Activitats Relacionades:
-
La intimitat del líder
A càrrec de Jordi Rabat
Divendres 25 d'octubre de 2024, 20 h
Arxiu Comarcal de la Garrotxa -
Visita guiada a l’exposició “Temps”
A càrrec de l'artista
Dissabte 26 d'octubre de 2024, 12 h
Sala Oberta 2 del Museu de la Garrotxa -
Visita guiada El triangle sacre d’Olot
Dissabte 2 de novembre de 2024, 11 h
Oficina de Turisme d’Olot -
Disputar escenes de subversió
Amb Roger Bernat, Laura Llevadot i Bani Brusadin
Dimecres 6 de novembre de 2024, 18 h
Espai Cràter -
-
Les grans dones matemàtiques
A càrrec de Margarida Espona Donés
Dimecres 13 de novembre de 2024, 17 h
Espai Cràter -
Joc verbal: paraules per a aules
A càrrec de Màrius Serra
Dijous 14 de novembre de 2024, 19.30 h
Espai Cràter -
-
Salut i vida
A càrrec de Stephan Schneider
Divendres 15 de novembre de 2024, 20 h
Arxiu Comarcal de la Garrotxa -
Trajectòries
Conversa amb l'artista i visita a l'exposició "Temps"
Dissabte 16 de novembre de 2024, 12 h
Sala d’actes de l’Hospici -
Viatge a les Illes Galápagos
A càrrec de Rosa Pons Sayols
Dimecres 27 de novembre de 2024, 17 h
Espai Cràter -
L’alimentació saludable en la primera infància
A càrrec d'Alba Serra
Dijous 28 de novembre de 2024, 18 h
Sala d’actes de l’Hospici -
El moviment en la pintura
A càrrec de Dolors Rusiñol
Divendres 29 de novembre de 2024, 20 h
Arxiu Comarcal de la Garrotxa -
Visita guiada El triangle sacre d’Olot
Dissabte 7 de desembre de 2024, 11 h
Oficina de Turisme d’Olot -
Antoni Tàpies, una presència i una realitat de la cultura catalana
A càrrec de Pilar Farrés Busquets
Dimecres 11 de desembre de 2024, 17 h
Espai Cràter