fbpx
LLETRES

Llegim el MOT: La drecera

De Miquel Martín i Serra

Dimarts 8 de febrer de 2022, 19 h, Museu de la Garrotxa

Llegim el MOT: La drecera

Albert Grabulosa moderarà aquest club de lectura dedicat a Miquel Martín i Serra, un dels autores que ja han confirmat la seva presència al MOT 2022.

El narrador d’aquesta història, tot just sortit de la infantesa, viu en un petit poble de l’Empordà amb els seus pares, que fan de masovers al xalet d’una família benestant. Fascinat, observa la vida dels senyors i els seus fills, que habiten un món inaccessible i cada vegada més contradictori per a ell. Amb el pas dels dies i les estacions, replegarà la seva mirada sobre l’entorn que el veu créixer i que sembla perillar cada cop més, amenaçat per un nou model de vida.

La drecera ens descriu un paisatge físic i humà desaparegut, víctima de la pressió urbanística. Miquel Martín i Serra reivindica, amb un llenguatge ric i molt lligat al territori, les arrels d’un poble situat entre la terra i el mar i ens ofereix, amb una delicadesa fora del comú, un relat exquisit i subtil sobre el trànsit a la vida adulta, pas dels dies i les estacions, replegarà la seva mirada sobre l’entorn que el veu créixer.

Go to Top