fbpx
ALTRES

Lliurament de les Ales a la Cultura 2021

A Hermanos Luque

Dissabte 30 d'octubre de 2021, 18.30 h, Teatre Principal d’Olot

Lliurament de les Ales a la Cultura 2021

L’Ajuntament d’Olot lliurarà les Ales a les Cultura 2021 als Hermanos Luque. Són en José, en Juan, en Manuel, en Francisco i en Miguel Angel Luque Sanchez. Nascuts a Villanueva de Algaidas (Màlaga), van arribar a Olot l’any 1968 i es van establir al barri de Sant Roc. L’any 1992 van crear la Casa Cultural de Andalucía de la Garrotxa i en José va ser-ne el primer president. Actualment és en Manuel qui presideix l’entitat.

L’Ajuntament d’Olot ha volgut reconèixer-los-hi el foment de la cultura andalusa a la ciutat i la col·laboració activa amb diferents actes culturals de la capital de la Garrotxa, fent la cultura andalusa i la catalana vagin de la mà. De la mà de la Casa Cultural de Andalucía han participat a l’ofrena de les Festes del Tura, la Batalla de les Flors, el Carnaval, la Fira de Sant Lluc, etc. També han promogut la creació de grups de ball i del coro rociero, que han actuat a diferents ciutats de Catalunya. Els Hermanos Luque han participat de la construcció del local de la Casa Cultural de Andalusia.

Les Ales a la Cultura són un guardó honorífic que l’Ajuntament d’Olot concedeix, un cop l’any, a una persona o entitat que hagi destacat per la seva contribució en algun àmbit cultural.


Activitats Relacionades:

Go to Top