fbpx
ALTRES

Lluèrnia

17 d'octubre - 20 de novembre de 2020, Olot

Lluèrnia

El Festival Lluèrnia canvia de format i s’adapta a les mesures sanitàries per evitar el contagi de la COVID-19. El Lluèrnia 2020 acollirà un programa variat i forçosament més reduït d’instal·lacions de gran i petit format, accions, exposicions i altres activitats que se succeiran entre el 17 d’octubre i el 20 de novembre, i que es podran veure en espais tan diversos com les fonts de Sant Roc, el pati de l’Hospici, el Parc Nou o altres indrets vora riu.

Els actes programats buscaran la dispersió, tant en el temps com en els indrets que acolliran les propostes, intentant evitar les concentracions de públic, les quals serien incompatibles amb els protocols sanitaris establerts.

Tot i les inevitables incerteses que encara planen sobre el programa concret del festival, l’organització ja ha confirmat que l’Hort de la Llum anirà a càrrec de l’oficina d’arquitectura unparelld’arquitectes, formada pels olotins Eduard Callís i Guillem Moliner, i s’instal·larà a les fonts de Sant Roc. A més, l’acte inaugural serà un ball del fanalet en el qual tothom estarà convidat a intervenir des de casa. Durant el Lluèrnia també es podrà veure l’exposició de litografies fotoluminiscents del col·lectiu Reskate i, com cada any, les escoles de primària de la ciutat podran participar en una instal·lació conjunta. L’acte de clausura serà conduït per Pim Pam Pum Foc!

Més informació a www.lluernia.cat

Ho organitza: Lluèrnia Associació Cultural.


Activitats Relacionades:

Go to Top