fbpx
ALTRES

Matrix Cultura | 2050 – Olot: La ultraciutat

Livemedia

Dijous 17 de desembre de 2020, 19 h, Museu de la Garrotxa

Matrix Cultura | 2050 – Olot: La ultraciutat

Presentació del projecte Matrix CULTURA|2050 que planteja la relació entre cultura, innovació i desenvolupament sostenible des d’iniciatives artístiques, culturals i locals de la ciutat d’Olot i la Garrotxa, a partir de l’us dels mitjans de vídeo livestream i tecnologies connectades.

El punt de partida és la noció d’una futura “ultraciutat” que és al mateix temps urbana, rural, connectada, intel·ligent i biodiversa. La “ultraciutat” evoca una reconfiguració potencial de la relació entre entorns urbans, rurals i naturals.

Es tracta de possibilitar un procés on la relació entre la cultura i els objectius de desenvolupament sostenible (ODS) de l’Agenda 2030, és pensada formalment – des de la cultura, i informalment – com a societat, per arribar a “una cultura de la sostenibilitat” que ens involucra a tots.

En aquest sentit la presentació planteja una taula de diàleg amb el públic i organitzacions assistents, transversal als diferents agents culturals, socials, econòmics i ambientals d’Olot i la Garrotxa.

Matrix CULTURA|2050 és un projecte impulsat per l’associació cultural Livemedia  i es desenvolupa amb l’Institut de Cultura d’Olot, el Museu de la Vida Rural de la Fundació Carulla a la Conca de Barberà i el Museu Etnològic i de Cultures del Món de Barcelona.

La presentació també serà transmesa en directe a través dels comptes de Twitter d’Olot Cultura www.twitter.com/OlotCultura i de Livemedia www.twitter.com/livemedia.


Activitats Relacionades:

Go to Top