fbpx

Mayte Vieta: “Estimar és un lloc”

EXPOSICIONS

Mayte Vieta: “Estimar és un lloc”

19 de juny - 15 d'agost de 2021, Sala Oberta del Museu de la Garrotxa

Mayte Vieta: “Estimar és un lloc”

Estimar és un lloc és el títol de la darrera proposta expositiva de l’artista Mayte Vieta (Blanes, 1971) per a la Biennal de Fotografia d’Olot, al Museu de la Garrotxa. El treball d’aquesta creadora multidisciplinària s’inscriu en el d’una generació sorgida a la dècada dels vuitanta del segle passat i que troba en la natura, l’hàbitat —entès com a espai emocional— i el cos els motius essencials de la seva recerca. Fotografies de gran format que capturen paisatges (des)localitzats, dels quals emergeix el respir d’una emoció i el sentiment d’un tempus fugit. El cel i la terra, les aigües enterbolides de l’oceà, la foscor de la nit o el silenci d’un paisatge atemporal s’entrellacen amb els versos del poema de Joan Margarit: “Estimar és un lloc, i sempre hi ha una cosa que m’ho desvela…” I quina és —ens preguntem— aquesta cosa? Quelcom d’imperceptible, però que conté el pes de la vida viscuda.

La mostra, a cura de Natàlia Chocarro, s’insereix en el nou conveni de col·laboració signat entre l’Ajuntament d’Olot i la Fundació Vila Casas, amb l’objectiu de traçar nous itineraris artístics en l’àmbit de l’art contemporani.

Ho organitzen: Fundació Vila Casas i Museus d’Olot

ACTIVITATS RELACIONADES


ALTRES
INAUGURACIÓ DE L’EXPOSICIÓ DE MAYTE VIETA “ESTIMAR ÉS UN LLOC”
Dissabte 19 de juny, 12 h, Sala Oberta del Museu de la Garrotxa
MÉS INFORMACIÓ

Entrada gratuïta


HORARI D'OBERTURA:
Feiners: de 10 a 13 h i de 17 a 20 h / Dissabtes: d'11 a 14 h i de 17 a 20 h / Diumenges i festius: d'11 a 14 h i de 17 a 20 h / Dilluns tancatActivitats Relacionades: