fbpx
XERRADES

Neurocomunicació, l’art de la persuasió comercial

A càrrec d'Antonia Pichot, Carles Insa i Josep Mª Carreira, de Cresenzia

Dilluns 16 de desembre de 2019, 18 h, Casino Olotí

Neurocomunicació, l’art de la persuasió comercial

La comunicació és un factor determinant que permet diferenciar les empreses de la competència. Una xerrada per descobrir com l’impacte de la neurocomunicació en les emocions pot influir en els processos de venda i com el desenvolupament de l’habilitat de persuadir permet assolir un alt rendiment comenrcial.

Cresenzia és una empresa amb seu central a Figueres (Girona) format per un equip multidisciplinari de psicòlegs i coaches, especialitzats en desenvolupar les capacitats de las persones i equips per tal que aconsegueixin els seus objectius personals i professionals. Algunes de les seves competències són coaching personal i professional, desenvolupament del lideratge, selecció de talent, intervenció i transformació d’empreses, formació in company o control de l’estrès, entre daltres.

Amb una àmplia experiència en diferents sectors com , automoció, retail, sanitari, administració pública, PIMES, esportiu, asseguradores, acadèmic, bancari, start-ups o multinacionals, els seus entrenaments, tallers i formacions es basen en una metodologia rigurosa, objectiva, experiencial, dinàmica, motivadora i altament eficaç.


Activitats Relacionades:

Go to Top