fbpx
EXPOSICIONS

Paisatges facials

Miquel Àngel Joan

8 de juliol - 25 de juliol de 2022, Can Trincheria

Paisatges facials

Retrats intervinguts. Pecats, afegits, collage. Semblants inversemblants, personalitats, familiars, autoritats. Les cares i les creus. Fesomies desbarat.

Jugant amb els retrats que hi ha penjats a les parets de la casa senyorial, l’artista mostra una col·lecció de retrats intervinguts fets a partir de fotografies trobades. Miquel Àngel Joan, “Llonovoy, (Palma, 1961) combina combina el seu treball al teatre com a escenògraf i grafista amb la tasca d’escriptor, poeta i creador d’obra artística sota el concepte de collage. Utilitza l’humor en les seves creacions com a forma de resistència. El collage és essencial en el seu procés creatiu: s’apropia d’imatges i les transforma per filtrar un sentiment de sorpresa, provocació i subversió. En totes les seves formes creatives juga amb l’ambigüitat i deixa que l’obra generi diverses interpretacions que l’espectador s’ha d’encarregar d’inventar.

Miquel Àngel Joan es defineix com “un mallorquí a la Garrotxa”, ja que des de fa cinc anys viu “abduït” a Sant Jaume de Llierca.


Activitats Relacionades:

Go to Top