fbpx
EXPOSICIONS

Poètiques empeltades

Fundació Vila Casas

20 de juny - 16 d'agost de 2020, Sala Oberta del Museu de la Garrotxa

Poètiques empeltades

Comissariada per Natàlia Chocarro, la mostra presenta una vintena d’obres del fons fotogràfic de la fundació, amb treballs d’Álvaro Sánchez-Montañés, Jordi Bernadó, Bleda & Rosa, Perejaume, Toni Catany, Anna Malagrida, Xavier Ribas, Victoria Sambunars, Montserrat Soto, Humberto Ribas, Huang Yan, Pere Formiguera, i Marc Larré.

El títol de “Poètiques empeltades” s’inspira en la tècnica de l’empelt, que suposa inserir una part d’un arbre en una branca o tronc d’un altre per tal que s’estableixi una unió permanent entre tots dos. “Rere els murs d’una casa abandonada, sota la terra estèril d’un no-lloc on reposen els vehicles que traspassen la vida o en l’imminent brot de vida d’una naturalesa morta s’assenten les adherències del temps des d’on germinen les poètiques de l’empelt. (Des) codificar-les i interpretar-les és el nostre propòsit”, assegura la comissària de l’exposició.

Es tracta d’obres inquietants, fotografies de paisatges suggeridors en els quals s’intueix la presència d’alguna cosa però no es veu del tot, en què la imatge oculta revela coses. Obres que, al contemplar-les, fan experimentar la sensació de fugacitat de l’existència.


Activitats Relacionades:

Go to Top