fbpx
MÚSICA

Presentació del disc 'Onsevulla tinc port'

De Joan Josep Mayans

Dissabte 14 d'abril de 2018, 19.30 h, Escola Municipal de Música d’Olot

Presentació del disc 'Onsevulla tinc port'

Presentació del disc Onsevulla tinc port, el tercer de la discografia de Joan Josep Mayans. El disc esta compost de setze musicacions de poemes d’autors majoritàriament catalans. Hi són representats Joan Maragall, Francesc Pujols, Joan Salvat-Papasseit, Josep Carner, Joan Vinyoli, Carles Riba, Salvador Espriu, J. V. Foix –amb dos poemes, un d’ells el que dóna títol al disc–, Marià Manent –amb un poema original i dues versions (una del poeta xinès del segle xiii Li Bai i una altra del romàntic anglès John Keats)–, Joan Teixidor, Miquel Desclot i Ponç Pons (el darrer poeta que Mayans ha musicat).
Al disc, Joan Josep Mayans canta i toca la guitarra, el piano, la viola de roda, la mandolina i la mandola. També hi han col·laborat Eva Curtó (violoncel), Adrià Garcia (violí), Agustí Pedrico (acordió) i Josep Soler (oboè i corn anglès). La gravació i la mescla han anat a cura de Xavier Batlle.
La presentació anirà a càrrec de Margarida Casacuberta, professora de literatura contemporània a la Universitat de Girona. Seguidament, Mayans interpretarà una selecció de poemes del disc amb l’acompanyament d’Eva Curtó i Adrià Garcia.


Ho organitza: Joan Josep Mayans


Activitats Relacionades:

Go to Top