fbpx
ALTRES

Taller i presentació del llibre: Descobreix els volcans

Acompanya els Volkis en la seva aventura volcànica

Dissabte 4 de febrer de 2023, 17 h, Espai Cràter

Taller i presentació del llibre: Descobreix els volcans

L’equip de Creative Geoscience presenta el llibre Descobreix els volcans. Acompanya els Volkis en la seva aventura volcànica.

S’explicarà el llibre i, mitjançant els personatges dels Volkis, sabrem com funcionen els volcans i es faran diversos experiments.

Es tracta d’una publicació il·lustrada en format digital que narra un viatge apassionant a través del món dels volcans, amb tots els seus perills i beneficis. Amb l’objectiu de divulgar la geologia entre els infants d’una forma amena i clara, s’exposen els conceptes principals de l’àmbit dels volcans. Com és l’interior de la Terra? on i per què tenim volcans? com és un volcà per dins? per què entren en erupció alguns volcans? són algunes de les qüestions que es resolen en aquest llibre.

Els Volkis en són els protagonistes, uns personatges fantàstics que representen diversos productes volcànics, a través dels quals s’expliquen els diferents tipus d’activitat volcànica, les formes dels volcans i els productes principals de les erupcions. A més, mostren l’interès cultural i econòmic que representen els volcans en la nostra societat: n’expliquen els perills associats, introdueixen la vigilància volcànica i repassen les erupcions més rellevant que han tingut lloc al llarg de la nostra història.

L’acte comptarà amb la participació de Nia Schamuells (Schamuells Art), Meritxell Aulinas (UB), Joaquín Hopfenblatt (UB), Adelina Geyer (Geo3BCN-CSIC) i Olaya Dorado (Geo3BCN-CSIC).

Organitza: Espai Cràter


Activitats Relacionades:

Go to Top