fbpx
LLETRES

Presentació del llibre “El silenci que heu de témer”

A càrrec de l'autor i l'historiador Miquel Àngel Fumanal

Dissabte 13 de gener de 2024, 18 h, Llibreria Isop

Presentació del llibre “El silenci que heu de témer”

Francesc Ribera, més conegut com Titot, presenta ‘El silenci que heu de témer’, una novel·la ambientada a la Mallorca del segle XVII, un període de pugnes de poder entre aristòcrates i governants. La protagonista és una monja, Joana de Santacília, una dona ambiciosa, intel·ligent i invisible per a una societat governada per homes. Aquesta novel·la arriba després de vuit anys de silenci literari del cantant i escriptor i és fruit d’un procés de recerca i converses amb especialistes per jugar amb la història sense trair-la.

Amb aquesta novel·la, Ribera consolida el seu estil personal en el que utilitza un marc històric per a reflexionar, en tercera persona, sobre una sèrie de temes per a contraposar-los, en molts casos, amb l’actualitat

Titot és activista cultural i músic. És conegut per la seva activitat en el grup Brams, però també en formacions esporàdiques o intermitents com Mesclat, Dijous Paella o Aramateix. Ha adaptat l’obra completa de Guillem de Berguedà, del provençal al català modern, i l’ha cantada i editada. És autor de la novel·la L’assassinat de Guillem de Berguedà (Ara Llibres, 2015), i de l’assaig Entestat en la independència (Ara Llibres, 2008). A més, és coautor, amb Jordi Creus, d’Història de Catalunya al revés (Ara Llibres, 2002)

Amb la col·laboració del PEHOC

 

Organitza: Llibreria Isop

Go to Top