fbpx
ALTRES

Pulmon Beatbox

Vermut cultural

Dissabte 24 d'abril de 2021, 12.30 h, Núria Social

Pulmon Beatbox

Dani Lleonart va descobrir el human beatbox als carrers de Barcelona quan tenia quinze anys. La passió que sentia per aquesta disciplina el va portar a fer-ne una manera de viure. Pulmon Beatbox és, actualment, un dels màxims exponents del beatbox nacional, ja que és capaç de moure milers de persones al festival Viñarock només amb la seva veu. Aquest artista totterreny no només actua a cappella, sinó que s’ajuda de loops i efectes que surten directament de la seva imaginació.

L’any 2017 es va convertir en campió de la Batalla d’Espanya de Beatbox i es va classificar per al cinquè Campionat Mundial de Beatbox el 2018. Allà va arribar als quarts de final: va quedar entre el top 8 mundial de la seva categoria.

Les actuacions de Lleonart són una mescla explosiva de música i espectacle. Gràcies a això ha guanyat nombrosos premis i acumula una llarga llista d’actuacions per diversos països, com Espanya, França, Mèxic, Algèria, Itàlia, Alemanya i Holanda. Actualment també treballa amb Rapsusklei i Kundala.

Ho organitza: Núria Social


Activitats Relacionades:

Go to Top