fbpx
MÚSICA

VOŁOSI

Dissabte 26 de març de 2022, 20 h, Sala El Torín

VOŁOSI

Una formació excepcional que es pot veure poc a Catalunya i que uneix virtuosisme i energia

VOŁOSI interpreta música d’improvisació creada pels membres de la banda. La seva essència és l’energia de la col·lisió de mons musicals remots. Creuar fronteres és part de l’espectacle. Els músics tradicionals es troben instrumentistes clàssics i viatgen fins a arribar a allò que abans era inaudit.

La història de VOŁOSI va començar el 2010, quan el violinista Krzysztof Lason i el violoncel·lista Stanisław Lason van conèixer artistes tradicionals increïblement talentosos a les profunditats del cor dels Carpats. Durant tots aquests anys VOŁOSI ha anat creant el seu estil genuí, que desafia la seva definició: dinàmic, ple de passió i molt sofisticat al mateix temps.

Han realitzat més de set-cents concerts a trenta-quatre països de tot el món i han estat acollits per seus i festivals molt prestigiosos: Wiener Konzerthaus (Àustria), Rainforest World Music Festival (Malàisia), Sori Festival (Corea del Sud), City Theatre of Brugge ( Bèlgica), Gala of Stockholm Water Prize (Suècia) i Hamamatsu World Music Festival (Japó), entre molts altres.


Activitats Relacionades:

Go to Top