fbpx
MÚSICA

Yuhan Su Quartet

Jazz de Prop

Diumenge 26 de novembre de 2023, 18.30 h, Antiga Casa Consistorial de Batet de la Serra

Yuhan Su Quartet

En molts aspectes, Yuhan Su representa la veu de la nova generació de músics de jazz. Tot i que està fermament arrelada a la tradició del jazz, la seva música és innovadora, emocional, cerebral i, sobretot, lírica. Les seves composicions i improvisacions són exclusivament seves, marcades per una amalgama de complexitat, intensitat i ressonància emocional. I tot i que és capaç de dominar la tècnica, sempre manté una sensació de lirisme melòdic que ens meravella en la seva interpretació.

La vibrafonista taiwanesa Yuhan Su, fa anys que viu a a Nova York. Es va va traslladar a Boston el 2008 per estudiar a Berklee. Ha publicat tres discos com a líder; City Animals (2018, Sunnyside Record), A Room of One’s Own (2015, Inner Circle Music) i Flying Alone (2012, Inner Circle Music). Ara ens presentarà el seu nou treball, publicat el 2023 que s’anomena Liberated Gesture. La gira que farà pel nostre país s’acompanyarà de músics locals, com Ramón Prats a la bateria, Juan Pablo Balcazar al contrabaix i Rob Clearfield al piano.

Ha rebut nombrosos premis i nominacions musicals. , incloent “Millor àlbum de jazz de l’any”, “Millor artista novell”, “Millor senzill de jazz”, “Premi al millor instrumentista” del Golden Indie Music Award i “Millor àlbum d’actuació de l’any”, “Premi al millor compositor” de el premi Golden Melody a Taiwan i el “Millor llançament de l’any” de All about Jazz i Downbeat.

Yuhan Su, vibràfon

Rob Clrearfiel, piano

Juan Pablo Balcazar, contrabaix

Ramón Prats, bateria

 

Organitza: Músics Associats i Junta Veïnal de Batet de la Serra


Activitats Relacionades:

Go to Top