Les obres de teatre Monroe-Lamarr, El pare de la Núvia i Tierras del Sud començaran a les 19.30 h.

Esfumar, l’activitat proposada amb motiu de La Nit dels Museus, canvia d’horaris i es programen tres sessions a les 18, 19 i 20 h.

Canvis en la programació d’Olot Cultura, per adaptar-se a les noves restriccions horàries per evitar el contagi de la COVID-19. L’espectacle Monroe-Lamarr, previst per aquest divendres 30 d’octubre, començarà a les 19.30 h. També començaran a les 19.30 h, els espectacles El pare de la núvia (13 de novembre) i Tierras del sur (19 de novembre).

També hi ha canvis en les activitats organitzades amb motiu del Dia Internacional dels Museus. Esfumar, l’activitat principal de La Nit dels Museus (14 de novembre), ha programat tres sessions a les 18 h, 19 i 20 h. Aquella nit els museus estaran oberts fins a les 21 h.

Tots aquells que ja havien comprat una localitat per alguna d’aquestes propostes, podran aprofitar la mateixa entrada, encara que l’hora que hi posi no sigui la correcta. Els qui desitgin la devolució de l’import, ja que no els va bé el nou horari, poden dirigir-se a la taquilla del Teatre Principal d’Olot o escriure un correu electrònic a taquilla@olot.cat.