Del 20 al 22 d’octubre, el festival ha programat diversos actes per tota la ciutat d’Olot.  

Entranyes és un festival amb consciència social que sorgeix des del Consell de Barri de Sant Miquel – les Tries en el marc del Pla Integral d’Accions de Millora (PIAM). El festival, que es durà a terme del 20 al 22 d’octubre, vol plantejar diversos debats socials des del llenguatge artístic, amb especial èmfasi en el teatre, clown, titelles i música.

Enguany, el festival fa un pas més i traspassa les fronteres del barri de Sant Miquel per arribar a altres zones de la ciutat.

D’aquesta manera, el festival s’inaugurarà al Teatre Principal d’Olot amb Aquí i no allà + I Am (T)here (dijous 20 d’octubre, 20 h). Aquest acte es tracta d’un doble espectacle, que parlen de la relació entre el cos i la veu i que exploren noves formes d’interacció.

També hi haurà actes a l’Espai Núria Social del Barri vell i a les Tries. Paral·lelament, la mostra canvia d’una temàtica transversal entre les propostes cap a una perspectiva que sorprengui i animi al públic a reinventar tot el que l’envolta, potenciant la participació ciutadana a través de les propostes escèniques.

El cicle de teatre social està organitzat amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Olot, el Consorci d’Acció Social de la Garrota i l’AV de Sant Miquel.