La programació cultural d’aquesta tardor no podia començar d’una millor manera possible. La sala d’actes de l’Arxiu Comarcal de la Garrotxa va quedar petita amb el gran nombre de persones que es van acostar a descobrir de primera mà les activitats culturals de setembre a desembre. Tena Busquets, Jordi Serrat, Xevi Roura i Ricard Sargatal van explicar els principals espectacles, concerts i exposicions que es podran veure a Olot als propers mesos.

A la nit, la Fura dels Baus va exhaurir totes les entrades per l’espectacle Manes. Mig miler de persones van moure’s per l’arena de la plaça de Braus seguint atentament la història narrada per la companyia. Apel·lant a les emocions i les sensacions, La Fura dels Baus reflexionava sobre idees universals com el sexe, el menjar, el naixement i la mort.

A l’exterior de la plaça de Braus, tres foodtrucks servien el sopar a tots aquells que ho desitjaven, i el Chaman Rumbero posava la música als qui es van quedar a ballar fins a quarts de tres de la matinada. La barra del culTURA FEST, anava a càrrec del Líquid Club.