El Festival Sismògraf, que se celebrarà del 19 al 22 d’abril a Olot, ocupa la portada del Plafó de l’abril, amb una fotografia de l’Itinerari de Dansa al Parc Nou. El Sismògraf és també el tema del mes, detallant-ne tota la programació i els espectacles més destacats que es podran veure a la ciutat.

L’entrevista de la contraportada la respon Míriam Alarcón, de l’associació Rebobinart, que explica tots els detalls del projecte Womart, que tindrà lloc aquest mes a Olot i a nou ciutats més del país. Les notícies del mes també destaquen les Ales a la Cultura que es lliuraran a Pep Fargas, els últims dies per presentar-se a la beca d’Olot Fotografia i l’estada relacionada amb la innovació pedagògica a la residència Faber.

A les primeres pàgines de l’agenda s’hi recullen tots els actes que passaran les properes setmanes a la ciutat i el Plafó també explica les diferents exposicions que es poden visitar aquest mes d’abril a casa nostra. Les novetats de la Biblioteca Marià Vayreda i el joc del còmic de l’abril són dos dels altres ingredients que s’inclouen dins el Plafó d’aquest abril.

Descarrega’t el Plafó de l’abril del 2018

 

Descarrega’t el Cartipàs de l’abril del 2018