fbpx

La portada del Plafó del mes de gener està dedicada a l’exposició de Valentí Fargnoli, que es pot veure fins al 31 de gener a l’Arxiu Comarcal de la Garrotxa. La programació cultural de gener a juny ocupa les dues pàgines del tema del mes. A l’apartat de notícies, s’explica la donació per part del museu d’una làpida a l’ermita de Santa Bàrbara de Pruneres, el projecte guanyador del concurs de comissariat de la Xarxa Transversal i el projecte Zona B que portarà la cultura als barris.

Al Plafó també hi ha el calendari amb totes les activitats del mes i les novetats literàries del gener a la Biblioteca Marià Vayreda.

Descarrega’t el Plafó del mes de gener

A la primera pàgina d’El Cartipàs, Meritxell (Txell) Martín i Michael Atwood Mason expliquen el projecte Somvallbas, del Centre de Tradicions Populars i Patrimoni Cultural de l’Smithsonian. El seu article comparteix espai amb el bicentenari del primer monogràfic sobre els volcans de la Garrotxa, escrit per Francesc de Bolós.

El Me’n recordo d’aquest mes el signa Margarida Arau i Domènec Moli dedica el seu article a l’artista Anna Manel·la, que va morir aquest desembre. Xavier Puigvert es fixa en el topònim Sacrest i Joan Tresserras parla de la desaparició del tren d’Olot. El Cartipàs estrena aquest gener la secció Un toc amb el PEHOC, amb articles firmats per membres del Patronat d’Estudis Històrics d’Olot i Comarca. Altres articles d’aquest gener els firmen Joan Barnadas, Margarida Casacuberta, Emili Bassols i Jaume Bosquet.

Descarrega’t El Cartipàs del mes de febrer

NOTÍCIES RELACIONADES

Go to Top