La portada del Plafó del mes d’abril està dedicada a la imatge de la programació de primavera, protagonitzada per l’artista local Ívida Cynara (Ester Roca) i realitzada pel fotògraf Martí Albesa. A les pàgines interiors hi ha la informació de totes les activitats culturals que tenen lloc a Olot durant els propers dies, posant especial èmfasi al Sismògraf.

A l’apartat de notícies, s’explica que el Festival Lluèrnia ha obert la convocatòria per presentar projectes a la propera edició del festival. També s’informa que s’han aprovat les bases perquè les entitats culturals puguin sol·licitar subvencions de cares al 2021. Una altra de les notícies és la publicació d’un nou exemplar de la col·lecció de còmics El Gamarús.

Descarrega’t el Plafó del mes d’abril

A la primera pàgina d’El Cartipàs, Montserrat Grabulosa parla del Centre de Documentació del Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa. Comparteix espai amb el centenari d’Antoni Noguera Massa. A l’interior de la revista, Margarida Casacuberta se centra amb Can Mau, del Sallent; Xavier Puigvert se centra en el topònim del carrer del Pati; i Domènec Moli dedica el seu article a Joaquim Soy, el Nardo. El Me’n recordo d’aquest mes el signa Quim Domene. Altres articles d’El Cartipàs van a càrrec de Joan Tresserras, Josep M. Muñoz, Emili Bassols, Joan Barnadas i Antoni Mayans.

Descarrega’t El Cartipàs del mes de febrer