fbpx

La portada del Plafó del mes d’abril està dedicada al Sismògraf, que passa a Olot aquest mes. La seva directora, Tena Busquets, respon les preguntes de l’entrevista de la contraportada, explicant el canvi de rumb del festival. A més, a les pàgines interiors de la revista, es podrà consultar tota la programació del Sismògraf 2022.

A part del Sismògraf, El Plafó també recull el canvi de seu de les oficines de cultura, que a partir d’ara són a l’Hospici. També explica que Marta Puig rebrà les Ales a la Cultura 2022, en un acte al Teatre Principal d’Olot. Les novetats de la Biblioteca Marià Vayreda, així com les diferents activitats culturals que s’organitzen a la ciutat són algunes de les altres informacions que es poden trobar a El Plafó d’aquest abril.

Descarrega’t el Plafó del mes d’abril

A la primera pàgina d’El Cartipàs, Pep Vila explica la tradició del Cant de la Sibil·la a Sant Andreu del Torn. Comparteix espai amb el 150è aniversari de la inauguració de la fàbrica de Can Sacrest. A Els noms de la terra, Xavier Puigvert es fixa en el topònim de Batet; Domènec Moli recorda la figura d’en Josep de les Voltes; i Emili Bassols parla de papallones. El Me’n recordo d’aquest abril el firma Jep Costa. Altres textos d’El Cartipàs van a càrrec de Josep M. Muñoz, el Servei de Català d’Olot, Joan Barnadas i Raül Valls.

Descarrega’t El Cartipàs del mes de febrer

NOTÍCIES RELACIONADES

Go to Top