fbpx

La portada del Plafó del mes de desembre està dedicada a la programació cultural d’Olot de gener a març. A les pàgines interiors de la revista s’hi trobarà informació sobre les principals activitats que es podran veure aquest mes a la ciutat, si la situació de la pandèmia ho permet. Com cada mes, també hi ha un espai per a les novetats de la Biblioteca Marià Vayreda. Finalment, la Guilla d’Olot Cultura és qui respon l’entrevista de la contraportada.

Descarrega’t el Plafó del mes de desembre

A la primera pàgina d’El Cartipàs, l’equip Unparell d’arquitectes, format per Guillem Moliner i Eduard Callís, expliquen el treball que duen a terme per reformar les places del Nucli Antic d’Olot. Al final de la pàgina, un article recorda el centenari de la Torre Malagrida d’Olot. A la segona pàgina, Josep Murlà explica les tasques de restauració i neteja que s’han fet a la façana de l’església de Sant Esteve.

A la secció Els noms de la Terra, Xavier Puigvert es fixa amb el topònim Trona. El me’n recordo d’aquest desembre el firma Ester Sala, mentre que Domènec Moli recorda a Salvador Dalí. Margarida Casacuberta s’atura al Mas Ventós, Xavier Pallàs explica els orígens del “toc de queda” i Joan Tresserras escriu sobre Manuel Malagrida i l’eixample que va projectar a Olot. Altres articles d’aquest número d’El Cartipàs els firmen Josep M. Muñoz, Emili Bassols i Joan Barnadas.

Descarrega’t El Cartipàs del mes de desembre

NOTÍCIES RELACIONADES

Go to Top