fbpx

La portada del Plafó del mes de desembre mostra una fotografia de l’espai “El Cau de la Guilla”, el nou servei d’atenció lúdica i educativa a infants de 3 a 10 anys per part de professionals qualificats que té lloc a la Sala Infantil de la Biblioteca Marià Vayreda. A les pàgines interiors, s’hi reflecteix l’ambient nadalenc d’aquest mes, amb activitats i exposicions com la dels pessebres que es podran veure en diferents espais de la ciutat, les representacions dels Pastorets i el Concert de Nadal de la Gio Symphonia. Destaquen els concerts d’Enric Montefusco i d’Andrea Motis, l’exposició ‘Si jo pogués. Anna Manel·la’ i l’espectacle de circ Boira de la companyia Voël, entre d’altres activitats culturals previstes per als propers dies a Olot.

L’entrevista de la contraportada la respon Eva Durban, una professional de la dansa, directora i coreògrafa que des del 2015 dirigeix l’escola CorArt d’Olot.

Descarrega’t el Plafó del mes de desembre

Com sempre, el Plafó surt acompanyat d’El Cartipàs amb articles d’Eduard Callís i Guillem Moliner, Joan Barnadas, Estel Batlle, Xavier Puigvert i Emili Bassols, entre d’altres.

Descarrega’t El Cartipàs del mes de desembre

NOTÍCIES RELACIONADES

Go to Top