fbpx

La portada del Plafó del mes de desembre està dedicada a la ruta d’exposicions que aquest any tindrà lloc durant el mes de Nadal. La ruta s’explica àmpliament a les pàgines interiors de la revista. Com sempre, el calendari amb les principals activitats culturals dels propers dies omple les primeres pàgines del Plafó.

A l’apartat de notícies, s’informa del tema, les dates i alguns autors confirmats del MOT 2020, també s’explica els projectes guanyadors de les Beques Ciutat d’Olot i les activitats d’aquest Nadal pensades per fer-les en família. La publicació de l’últim volum de les obres completes de Josep Berga i Boix i  L’entrevista de la contraportada està dedicada als autors del llibre del centenari de l’Escola Municipal de Música.

Descarrega’t el Plafó del mes de desembre

A la primera pàgina d’El Cartipàs, s’explica àmpliament el Campus Garrotxa, el projecte engegat pel Cercle EURAM, que comparteix espai amb un repàs de la figura del primer alcalde d’Olot escollit per sufragi universal, Joan Deu i Ros. A la secció Els noms de la terra, Xavier Puigvert explica l’origen del topònim de la Serra de Llancers, i Joan Tresserras recorda la pràctica de Matar Jueus.

El Me’n recordo d’aquest desembre el firma M. Francisca Costa Bayona. Altres articles d’aquest mes al Cartipàs els han signat Jaume Bosquet, Domènec Moli, Arnau Vergés, Margarida Casacuberta i Emili Bassols.

Descarrega’t El Cartipàs del mes de desembre

NOTÍCIES RELACIONADES

Go to Top