fbpx

La portada del Plafó del mes de febrer està dedicada a l’espectacle 53 diumenges, que es representa el 25 de febrer al Teatre Principal d’Olot. A les pàgines interiors s’hi recullen totes les activitats previstes per les properes setmanes a la ciutat, així com algunes de les principals novetats literàries de la Biblioteca Marià Vayreda. A l’apartat de notícies s’expliquen els primers detalls que ja s’han avançat del Sismògraf 2022, que se celebrarà del 7 al 10 d’abril. També s’informa de les darreres novetats del Festival MOT, així com del tancament del Museu dels Volcans a finals de mes.

L’entrevista de la contraportada la respon l’Esther Forment, que explica el cicle de teatre familiar pensat per a infants de 7 a 12 anys.

Descarrega’t el Plafó del mes de febrer

A la primera pàgina d’El Cartipàs, Joan Sala reflexiona sobre l’Escola d’Olot, a resultes de l’exposició que a partir d’aquest mes es podrà veure a la Sala Oberta i la Sala Oberta 2. Comparteix espai amb la commemoració del dos-cents aniversari de la primera topografia mèdica d’Olot, redactada per Domingo Torà. A Els noms de la terra, Xavier Puigvert recorda quan el barri de Pequín es coneixia com Ca n’Elies; i Domènec Moli recorda la figura del doctor Joaquim Martínez Puig.

El Me’n recordo d’aquest mes el firma en Quel Roca. La junta del PEHOC, el Servei de Català d’Olot i la Garrotxa, Joan Barnadas, Emili Bassols i Isamat, Joan Tresserras i Josep M. Muñoz signen la resta d’articles del Cartipàs d’aquest mes.

Descarrega’t El Cartipàs del mes de febrer

NOTÍCIES RELACIONADES

Go to Top