La portada del Plafó del mes de gener mostra una fotografia del grup musical Marala que ens visitarà el 17 de febrer al Teatre Principal d’Olot. A les pàgines interiors, podreu consultar els espectacles teatrals que arribaran aquest mes; El mar: història d’uns nens que no l’han vist mai l’última obra de l’artista Xavi Bobés, *hit me if i’m pretty* de Juana Dolores, Interior Noche, un espectacle de teatre d’objectes de la companyia Serrucho  i, pels més petits, El repte d’en Wiki. Destaquen els concerts del duet Fetén Fetén amb Els Elements, Orthemis, Nova Orquestra de Cambra de l’Empordà i el concert de Alexandre Cavaliere Quartet. L’Arxiu Comarcal de la Garrotxa acollirà tres exposicions i el Museu de la Garrotxa inaugurarà Mater de Claudi Casanovas a Sala Oberta 2. Continua L’hora del conte amb dues sessions que es portaran a terme a l’espai de La Carbonera degut a les obres de millora de la Biblioteca Marià Vayreda. El dissabte 25 de febrer tindrà lloc el Carnaval a Olot amb la cercavila dels Reis del 2023.

L’entrevista de la contraportada la respon Mònica Piera, doctora en Història de l’Art i, és la comissària de  l’exposició que el mes que ve el  Museu de la Garrotxa acollirà sobre el mestre fuster olotí Joan Llor.

Descarrega’t el Plafó del mes de febrer

Com sempre, el Plafó surt acompanyat d’El Cartipàs amb articles de Joan Brugada, Xavier Puigvert i Gurt, Joan Barnadas, Gerard Serrat Nogué, Emili Bassols i Isamat, Domènec Moli, Josep M. Muñoz i Joan Tresserras.

Descarrega’t El Cartipàs del mes de febrer