fbpx

La portada del Plafó del mes de gener està dedicada al musical La filla del mar, que podrem veure a finals de mes al Teatre Principal d’Olot. A l’interior de la revista, a l’apartat de notícies, s’informa àmpliament dels recursos educatius que s’ofereixen a les escoles. El Plafó també recull l’estudi per conèixer l’impacte econòmic del sector cultural, iniciat per la ciutat d’Olot. Així mateix, s’explica que dos espectacles del Sismògraf han estat escollits per un projecte europeu i que un projecte dels Museus d’Olot ha estat premiat.

Com sempre, a les pàgines del Plafó s’hi recullen totes les activitats culturals programades durant el mes de gener a la ciutat, ordenades en format cronològic. L’entrevista de la contraportada la responen els membres de la Secció Dramàtica dels Catòlics que presenten el cicle de teatre amateur AOlot.

Descarrega’t el Plafó del mes de gener

A la primera pàgina d’El Cartipàs, Judit Badia explica la feina de digitalització de l’hemeroteca local d’Olot. Comparteix espai amb el mil·lenari de la consagració de l’església de Santa Maria de La Pinya. Domènec Moli recorda la figura de Josep Maria Francino i el PEHOC es fixa amb la tradició dels Jocs Florals amb un article de Narcís Figueras. El Me’n recordo d’aquest mes el firma Carme Gurt Vila. Els altres articles van a càrrec de Joan Tresserras, Josep M. Muñoz, Emili Bassols, Joan Barnadas i Xavier Puigvert.

Descarrega’t El Cartipàs del mes de gener

NOTÍCIES RELACIONADES

Go to Top