fbpx

La portada del Plafó del mes de gener mostra una fotografia de l’espectacle “El temps de les tortugues” de Dora Cantero i Joan Bramon Mora que es podrà veure el 19 de gener al Teatre Principal d’Olot. A les pàgines interiors, podreu consultar les programacions d’activitats nadalenques com el Campament Reial, la Cavalcada de Reis i les exposicions pessebrístiques repartides per diversos punts de la ciutat. Destaquen les obres de teatre “L’Oreneta”, “Nautilus, 20.000 llegües de viatge submarí” i “El mar: història d’uns nens que no l’han vist mai”, els concerts de La Cobla, amb la Principal d’Olot, de Manel Fortià Trio i de Falsterbo amb “Adeu, paf” i, les exposicions de l’Arxiu Comarcal de la Garrotxa, entre altres activitats culturals previstes per als pròxims dies a Olot.

L’entrevista de la contraportada la respon Jordi Ferrer, quarta generació de pastissers de la Pastisseria Ferrer. Des del 2015 també regenta Ferrer Xocolata, on pot treballar la xocolata des de diverses vessants. Amb ella participarà en el concert de Manel Fortià Trio.

Descarrega't el Plafó del mes de gener

Com sempre, el Plafó surt acompanyat d’El Cartipàs amb articles de Xavier Puigvert i Gurt, Joan Barnadas, Andreu Reixach Nogué, Emili Bassols i Isamat, Domènec Moli, Josep M. Muñoz, Joan Tresserras i Josep Figueras

Descarrega't El Cartipàs del mes de gener

NOTÍCIES RELACIONADES

Go to Top