fbpx

La portada del Plafó del mes de gener està dedicada a l’Univers Señor Serrano, que tindrà lloc a principis d’any a Olot. La companyia Agrupación Señor Serrano presenta dos espectacles i ofereix debats i diverses activitats amb grups d’olotins. L’entrevista de la contraportada la respon l’artista garrotxí Fèlix Atmetlla, que a finals de gener inaugura una exposició a la Sala Oberta 2 del Museu de la Garrotxa.

A l’apartat de notícies s’explica la declaració de Bé Cultural d’Interès Nacional de l’Hospici i del Teatre Principal d’Olot. També es recull que el Sismògraf forma part del projecte europeu Big Pulse Dance Alliance, que la Biblioteca Marià Vayreda ha obert un nou Espai TIC i es fa una crida als estudiants de periodisme amants del teatre. Les últimes novetats a la biblioteca Marià Vayreda i el calendari amb totes les activitats culturals de la setmana que ve a Olot són també alguns dels continguts del Plafó número 164.

Descarrega’t el Plafó del mes de gener

A la primera pàgina d’El Cartipàs, l’equip de recerca firma un article sobre els garrotxins que van ser condemnats en camps nazis, arran de l’acte d’homenatge que es va fer al maig a Santa Pau. Comparteix espai amb un record del Centenari de l’Acollida de Nens Austríacs a Olot, amb motiu de la Primera Guerra Mundial.

Margarida Casacuberta dedica el seu article a la Casa Solà-Morales i Xavier Puigvert es fixa amb el topònim de les estires o els estiradors. Domènec Moli repassa la figura d’Emili Balagué, metge i humanista i el Me’n recordo d’aquest mes el signa Joan Sala i Plana. Altres articles del Cartipàs van a càrrec de Joan Tresserras, Josep M. Muñoz, Joan Barnadas, Emili Bassols i Isamat i Jan Torra Terricabras.

Descarrega’t El Cartipàs del mes de gener

NOTÍCIES RELACIONADES

Go to Top