fbpx

La portada del Plafó del mes de març està dedicada a l’espectacle Veus que no veus, de la Cia. Pepa Plana. A les pàgines interiors s’explica que divendres 4 de març es presentarà tota la programació del Sismògraf. També s’informa de les més de 200 persones que l’any passat es van beneficiar del programa Apropa Cultura, així com de les bases de la Beca Olot Fotografia del 2023.

Les comissàries del Festival MOT, Maria Bohigas Sales i Roser Vernet Anguera, responen l’entrevista de la contraportada. A les pàgines interiors, a més, s’explica àmpliament la programació del MOT i del +MOT, així com de les altres activitats culturals que passaran a Olot els propers dies.

Descarrega’t el Plafó del mes de març

A la primera pàgina d’El Cartipàs, Montserrat Mallol i Xevi Roura fan balanç dels 30 anys del Museu dels Volcans, que tanca les portes aquest diumenge 27 de febrer, per donar pas a l’Espai Cràter. Comparteix espai amb el centenari del naixement de Jordi Vayreda Bofill. A les pàgines interiors, Albert Batlle, del PEHOC, i Josep M. Muñoz comenten l’exposició sobre l’Escola d’Olot que es pot visitar a la Sala Oberta i la Sala Oberta 2 del Museu de la Garrotxa. A Els noms de la terra, Xavier Puigvert es fixa en el topònim Salui, vinculat a Sant Esteve d’en Bas. El Me’n recordo el firma Anna Riera Pijoan. Els altres articles de la revista van a càrrec de Joan Tresserras, Domènec Moli, Joan Barnadas, Emili Pujol Isamat i el Servei de Català d’Olot-La Garrotxa.

Descarrega’t El Cartipàs del mes de febrer

NOTÍCIES RELACIONADES

Go to Top