La portada del Plafó del mes de març mostra la imatge del Festival MOT que tindrà lloc del 23 al 25 de març a Olot. A les pàgines interiors, podreu consultar els espectacles teatrals que arribaran aquest mes; Interior noche de la companyia Serrucho, Yerma produïda pel Teatre Lliure, La Trena de la cia. Perla 29 i An-ki de la cia. Ortiga, entre d’altres. Destaquen els concerts d’Alexandre Cavaliere Quartet, de Quartet Vivancos, el concert de boleros del projecte Canta Gran i Joan Colomo. El Museu de la Garrotxa inaugurarà l’exposició “Joan Llor. Mestre fuster d’Olot (1742-1805)” on també es podrà continuar visitant l’exposició dedicada a Claudi Casanovas. Es presentarà el festival Sismògraf que tindrà lloc del 13 al 16 d’abril.

L’entrevista de la contraportada la respon Àlex Martín, assagista, crític literari, professor de llengua i literatura catalanes, codirector del Congrés de Novel·la i Cinema Negre a la Universitat de Salamanca i enguany el comissari del MOT.

Descarrega’t el Plafó del mes de març

Com sempre, el Plafó surt acompanyat d’El Cartipàs amb articles de l’Equip de Llengua, Interculturalitat i Cohesió Social del Servei Educatiu de la Garrotxa, l’Equip d’Atenció Comunitària del Consorci d’Acció Social de la Garrotxa i l’Oficina Municipal d’Escolarització de l’Àrea de Cultura i Educació de l’Ajuntament d’Olot; Alejandro Cárdenas, Servei de Català d’Olot-la Garrotxa, Joan Tresserras, Josep M. Muñoz, , Domènec Moli, Emili Bassols i Isamat, Xavier Puigvert i Gurt.

Descarrega’t El Cartipàs del mes de març