fbpx

Quan el Govern va suspendre les activitats culturals a tot Catalunya fins al 12 de novembre, El Plafó ja estava a impremta i, per tant, la informació de les primeres pàgines no està actualitzada. Aquestes primeres dues setmanes de mes sí que pots venir a visitar els Museus d’Olot i les sales d’exposicions temporals. També pots agafar documents en préstec a la Biblioteca Marià Vayreda. Només cal que truquis al 972 26 11 48 o escriguis un correu electrònic a biblioteca@olot.cat fent la comanda i acordeu un dia i una hora per recollir-los.

Confiem que a partir del divendres 13 de novembre pugui reprendre’s l’activitat cultural, tal com apareix a El Plafó. La portada d’aquest novembre està dedicada al festival El Més Petit de Tots, que hauria de començar el diumenge 15 de novembre. A les pàgines interiors també hi ha tota la informació del festival El Petit Format i de les diferents activitats i exposicions programades durant aquest mes a Olot. A la contraportada s’anuncien les dates del MOT 2021 i s’explica la iniciativa Les Veus del MOT, els vídeos a través dels quals els autors del festival explicaran el seu procés creatiu.

Descarrega’t el Plafó del mes de novembre

A la primera pàgina d’El Cartipàs, la guanyadora de la Beca Ernest Lluch 2019, Nèlida D. Ruíz de los Paños, reflexiona sobre el Cineclub Olot, entitat sobre la qual ha girat la seva investigació. Comparteix espai amb un article sobre el centenari de la mort del mestre Joan Arnaus. Margarida Casacuberta parla de la casa de Xavier Nogués i Xavier Puigvert reflexiona sobre el topònim Capellada. Lluís Busquets i Grabolosa firma el Me’n recordo d’aquest mes i Emili Bassols parla del pont de les Móres. Altres articles de la revista estan escrits per Domènec Moli, Josep M. Muñoz, Joan Tresserras i Joan Barnadas, entre altres.

Descarrega’t El Cartipàs del mes de novembre

NOTÍCIES RELACIONADES

Go to Top