fbpx

La portada del Plafó del mes d’octubre està dedicada a l’exposició “Eudald de Juana i la transgressió de la forma”, que fins al 10 de gener es pot visitar a la Sala Oberta 2 del Museu de la Garrotxa. A l’interior de la publicació s’expliquen detalladament les diferents activitats culturals programades a Olot durant els propers dies. A l’apartat de notícies, la revista explica l’itinerari “Cossos i ments. La dignitat de la diferència”, dedicat a la diversitat funcional. També s’informa de la Societat Anònima i de com s’han adaptat els diferents equipaments culturals per evitar el risc de contagi de la COVID-19.

La contraportada del Plafó la signa Joan Oller, que ha escrit un text recordant a Gabriel Alcalde. Aquest mes es retrà homenatge a qui va ser el fundador i primer director del Museu Comarcal de la Garrotxa. Al Plafó també hi ha una selecció de les novetats literàries de la Biblioteca Marià Vayreda. A partir d’aquesta setmana es podrà recollir a Can Trincheria i als diferents equipaments culturals de la ciutat.

Descarrega’t el Plafó del mes d’octubre

A la primera pàgina d’El Cartipàs, els treballadors de l’Arxiu Comarcal de la Garrotxa expliquen com s’han adaptat per seguir treballant durant el confinament per la COVID-19. Comparteixen pàgina amb un article sobre el centenari de Joan Antoni Satorre Tomàs. A la secció Els noms de la terra, Xavier Puigvert es fixa en la Pujada de la Solfa; mentre que l’exalcalde d’Olot Pere Macias signa el Me’n recordo d’aquest mes d’octubre.

Altres articles d’aquest primer El Cartipàs de la temporada els firmen Joan Tresserras, que recorda la història del Centre Excursionista d’Olot, Margarida Casacuberta, Domènec Moli, Emili Bassols i Joan Barnadas, entre d’altres.

Descarrega’t El Cartipàs del mes d’octubre

NOTÍCIES RELACIONADES

Go to Top