fbpx

La portada del Plafó del mes d’octubre està dedicada al concert que Pau Riba farà a Olot el dia de Sant Lluc. A l’interior de la revista, al calendari amb totes les activitats del mes, s’informa àmpliament del concert. A l’apartat de notícies, s’explica l’Escape Room que s’ha iniciat al Museu dels Sants, el quadre de l’artista olotí Joan Puig Manera que s’incorpora al fons del Museu de la Garrotxa i el llibre que s’ha editat amb motiu del 75è aniversari del Ball Pla de Sant Miquel.

L’entrevista de la contraportada la respon el mag Sanyes, que estrena un espectacle al Teatre Principal d’Olot. El Plafó també es fa ressò del canvi en la direccció de la residència Faber, del canvi d’horari de Can Trincheria i del naixement del Campus Garrotxa. Les últimes novetats a la biblioteca Marià Vayreda i les exposicions i activitats d’aquest octubre a Olot són també presents al Plafó número 154.

Descarrega’t el Plafó del mes d’octubre

A la primera pàgina d’El Cartipàs, Joan Barnadas reflexiona sobre la importància que té que el Registre Civil hagi donat finalment per morts els espanyols assassinats als camps de concentració alemanys. També a la primera pàgina es recorda el 50è aniversari de l’Institut Montsacopa d’Olot.

A l’interior de la revista, Domènec Moli i Antoni Mayans firmen dos articles recordant la figura de Gabriel Alcalde, mort el passat mes d’abril. A Els noms de la terra, Xavier Puigvert es fixa en el topònim La torre del llard; i Margarida Casacuberta inicia la secció Cases escrites, cases de debò, explicant El casal del Roure, de Josep Berga i Boix. El Me’n recordo d’aquest octubre el signa l’exalcaldessa d’Olot, Isabel Brussosa. Al Cartipàs també hi ha textos de Joaquim M. Puigvert, Jaume Bosquet i Emili Bassols.

Descarrega’t El Cartipàs del mes d’octubre

NOTÍCIES RELACIONADES

Go to Top