Concerts de música de cambra a la casa Solà-Morales, a Can Vayreda i al Ventós.

Els recitals acaben amb un tast de vins.

Un estiu més torna la Música als Masos, un cicle de concerts de música clàssica en cases singulars d’Olot i la Garrotxa. Les formacions que hi actuen són grups de música de cambra, des de duets fins a quintets. La primera actuació serà aquest divendres a la casa Solà-Morales d’Olot i ja ha exhaurit totes les entrades. Els assistents escoltaran el quintet per a dues violes de W. A. Mozart en un entorn únic.

Les actuacions a Olot seguiran el cap de setmana que ve, amb dues propostes a can Vayreda. El primer dels concerts a la casa pairal del pintor Joaquim Vayreda serà divendres 5 de juliol i s’ha programat un recital de música barroca per a violí, viola de gamba i clavicèmbal. Un repertori inusual que s’inicia al barroc italià i ens transportarà a França, Alemanya i Anglaterra. L’endemà, el dissabte 6 de juliol, serà el torn d’escoltar les suites per a violoncel de Johann Sebastian Bach.

L’última parada serà al Ventós, casa pairal del poeta Joan Teixidor. En aquest entorn inigualable a tocar de la Fageda, sonaran els trios de Beethoven interpretats per a piano, violí i violoncel. El concert serà el divendres 12 de juliol. L’endemà, el dissabte dia 13, violí, violoncel i piano acompanyaran a una soprano en un recital de peces de Dmitri Xostakóvitx sobre poemes d’Aleksander Blok.

Tots els concerts començaran a les 20 h i acabaran amb un tast de vins del celler Vinyes dels Aspres. Les entrades valen 15 euros i es poden comprar a www.musicamasos.cat i al 652 877 199.

 • Quintets de Mozart
  Divendres 28 de juny, 20 h, casa Solà Morales

 • Música barroca per a violí, viola de gamba i clavicèmbal
  Divendres 5 de juliol, 20 h, can Vayreda

 • Les suites per a violoncel de J. S. Bach
  Dissabte 6 de juliol, 20 h, can Vayreda

 • Trios de Beethoven
  Divendres 12 de juliol, 20 h, Ventós

 • Dmitri Xostakóvitx
  Dissabte 13 de juliol, 20 h, Ventós

Actuacions en masos arreu de la Garrotxa

A part dels concerts a Olot, Música els Masos també ha programat actuacions a al Mas Pratdevall de Santa Pau, el Mas Bellsolà de Besalú i el Mas la Fàbrega de Sant Feliu de Pallerols. El Festival l’organitza l’Associació sense ànim de lucre Música als masos, formada per músics, melòmans i estudiants de música lligats a la comarca de la Garrotxa.

Més informació