Una vuitantena de nous títols s’afegeixen al catàleg de préstec de la Biblioteca Marià Vayreda.

Més de 50 nous llibres s’incorporen aquest mes de febrer a la secció d’adults de la Biblioteca Marià Vayreda. Entre les novetats, destaca L’home que va viure dues vegades, la novel·la amb la qual Gerard Quintana va guanyar el premi Ramon Llull 2021. També es pot agafar ja en préstec l’últim llibre de Xavier Bosch, que porta per títol La dona de la seva vida.

Alguns dels altres llibres que passen a formar part del catàleg de la Biblioteca són L’aigua que vols, de Víctor Garcia Tur; Independencia, de Javier Cercas; La xarxa de protecció, d’Andrea Camilleri; La farmacèutica, de Carles Porta; Carrer del perdó, de Mahi Binebine; Aliment, de Martí Sales; Saber estar, de Berta Jardí; Miss Marte, de Manuel Jabois; i El chisme, de Risto Mejide, entre d’altres.

Consulta les novetats literàries de l’abril

A la sala infantil s’incorporen una trentena de nous títols a la col·lecció. És el cas de Ja sóc gran, de Susanna Isern, i de Vull un gos, de Jon Agee. També es poden agafar en préstec El príncep feliç i altres contes, d’Oscar Wilde; L’assassí dels ossets de peluix, de Cuca Canals; Clara i les ombres, d’Andrea Fontana; En terra de dinousaures, de Laura Baker; Tres llàgrimes, de Ricardo Alcántara; Bambú, d’Elisabet Serra; i Enigmes, de Paul Martin, entre d’altres novetats.

Consulta les novetats literàries de l’abril a la sala infantil