Es busquen persones majors de 58 anys per formar una cor que interpretarà un concert de boleros al Teatre Principal d’Olot

Canta Gran és un projecte destinat a persones de més de 58 anys. Els participants es reuniran en diversos assajos durant els quals prepararan la interpretació d’un concert de Boleros. El resultat es podrà veure en un concert al Teatre Principal d’Olot en què els cantaires actuaran acompanyats de músics professionals.

Hi poden participar totes aquelles persones majors de 58 anys que tinguin ganes de cantar i preparar una actuació.

L’objectiu del Canta Gran és incrementar el rol actiu de la gent gran i que participin plenament a la societat. Amb aquesta activitat vol ajudar a contribuir en el creixement personal i la qualitat de vida afegint “vida als anys i no només anys a la vida”. El resultat de tot el procés es converteix en una experiència musical personal i col·lectiva molt positiva per als participants.

Aquest any es cantaran Boleros i durant els assajos s’escoltaran diversos temes d’aquest estil musical que transportarà als participants unes dècades enrere i els farà viatjar per un món tropical amb molta llum, amb molts colors, amb molt d’amor, la salsa de la vida. L’arranjament i composició aniran a càrrec de Martí Ventura, la direcció musical de Montserrat Meneses i la direcció d’escena de Toni Viñals.

Els assajos es faran els dies 21 i 28 de febrer i 7 de març de 2023 al Teatre Principal d’Olot juntament amb la directora musical i el concert serà el diumenge 12 de març al Teatre Principal d’Olot.

Les persones interessades es poden inscriure a la taquilla del Teatre, al 972 27 91 38 o bé escrivint un correu a eforment@olot.cat fins al 16 de desembre de 2022.

Canta Gran és un projecte de l’Auditori de Barcelona que a Olot s’impulsa a través del Consorci d’Acció Social de la Garrotxa i de l’Àrea de Cultura i Educació de l’Ajuntament d’Olot.