fbpx

Prop de 50 exposicions conformen la programació de la XIII edició de la Biennal Olot Fotografia, de les quals 38 estan repartides en diferents espais del centre d’Olot i una desena a Castellfollit de la Roca. Artistes de llarg recorregut i fotògrafs emergents presentaran els seus treballs de fotografia creativa, amb la voluntat de donar una visió diferent i sorprendre a l’espectador.

En aquesta ocasió de la mostra venen artistes de diversos punts de la geografia catalana, però també d’Espanya, Alemanya, Regne Unit, França i Argentina. L’organització de la Biennal ha rebut prop de 100 propostes d’exposicions, de les quals ha escollit les 47 que es podran veure en sales d’exposicions, bars i cafeteries, del 27 de juliol al 25 d’agost. L’entrada a totes les exposicions és gratuïta.

Activitats complementàries a la XIII Biennal Olot Fotografia

La XIII Biennal Olot Fotografia s’inaugurarà el divendres 27 de juliol, a les 19 h, al pati de l’Hospici. El cap de setmana del 28 i 29 de juliol s’organitzaran diverses activitats complementàries, com la presència de fotògrafs amb una càmera minutera que faran retrats gratuïts, intercanvis de fotografies, una taula rodona sobre fotografia i mitjans digitals i el lliurament del premi Miquel Galmes a la trajectòria fotogràfica, entre altres.

L’últim cap de setmana de la biennal, el 25 i 26 d’agost, s’organitzarà una fira d’autor a la plaça Clarà on tots els fotògrafs podran vendre les seves obres.

Consulta tota la programació de la XIII Biennal Olot Fotografia

Go to Top