fbpx

Olot Fotografia se celebra durant tot el mes d’agost a Olot i a Castellfollit de la Roca

A més de les exposicions s’han programat xerrades i tallers

Olot Fotografia torna aquest estiu per mostrar l’obra de 38 artistes catalans, d’arreu de l’Estat i també internacionals de països com Argentina, Itàlia, Xile o França. Com sempre els treballs fotogràfics presentats seran variats tant pel que fa a la tècnica com la temàtica.

L’Hospici, el claustre del Carme, l’Arxiu Comarcal, els Catòlics, l’Orfeó Popular Olotí, Can Trincheria i la Biblioteca Marià Vayreda seran els espais que acolliran les exposicions fotogràfiques a Olot. També hi haurà algunes mostres a Castellfollit de la Roca.

Aquesta serà la catorzena edició d’una Biennal que va començar l’any 1994 amb la voluntat de mostrar i ser altaveu de l’obra de fotògrafs joves i també un punt de trobada per als amants de la fotografia.

A banda de les exposicions, la Biennal ha organitzat diversos tallers: introducció a la fotografia nocturna, taller de nitidesa i sessió de nu. Són oberts a tothom però cal inscriure’s prèviament. També han organitzat algunes activitats obertes a tota la ciutadania com el Photo-Phiral, que consisteix en portar una foto i endur-te’n una altra o Retrats al colodion, on tothom qui vulgui es podrà veure un retrat a un preu mòdic. Una taula rodona amb Sandra Martorell, presentacions d’autors o la Fira d’autor, completen el programa d’actes d’Olot Fotografia.

La Biennal Olot Fotografia s’inaugura el divendres 29 de juliol, a dos-quarts de vuit de la tarda a l’Hospici.

Consulta tot el programa d’Olot Fotografia en pdf
Visita el web d’Olot Fotografia

NOTÍCIES RELACIONADES

Go to Top