fbpx
XERRADES

A la vintena…som una generació social i culturalment implicada?

Taula rodona amb joves olotins i la professora d’Educació canadenca S. Nombusso Dlamini

Dissabte 9 de març de 2024, 16.30 h, Núria Social

A la vintena…som una generació social i culturalment implicada?

L’Antropòloga i professora d’Educació canadenca S. Nombuso Dlamini participarà d’una taula rodona amb diversos joves olotins. Els participants compartiran diverses reflexions sobre com les persones joves fan i viuen en comunitat i sobre com s’aproximen i s’impliquen en la governança dels territoris que habiten. El debat posarà el focus en els joves racials i en com viuen i contribueixen a la salut política i econòmica de les seves comunitats.

Una proposta on compartir reflexions sobre com nosaltres, i especialment les joves racialitzades, vivim i contribuïm a la salut política i econòmica de les nostres comunitats.

Un espai on es parlarà sobre l’apropament i la implicació de les persones joves en la governança dels territoris que habitem i els passos d’empoderament necessaris per tal d’assumir els rols de lideratge que ens permetin ser socialment actives.

Nombuso Dlamini és una professora d’Educació a la Universitat de York, Toronto (Canadà). Els seus interessos principals tracten sobre les noves aproximacions dels joves a la política, als espais urbans i els lligams socioculturals en el desenvolupament urbà, especialment les contribucions dels joves als espais i la vida de les ciutats. La recerca de Dlamini se centra en l’activisme juvenil, les identitats joves i les experiències de gènere de la població racialitzada del Canadà. Del 6 al 20 de març està fent una residència a Faberllull on analitza les dades de dos projectes de recerca relacionats amb els joves negres canadencs d’Ontario.

Organitza: Residència Faberllull i Taula d’Incidència de Pegàs de Foc


Activitats Relacionades:

Go to Top