fbpx
XERRADES

Arquitectura – Architectures Francis Soler

Amb l'arquitecte Francis Soler

Dilluns 3 de juliol de 2023, 19 h, Pati de l’Hospici

Arquitectura – Architectures Francis Soler

Francis Soler (1949, Alger, Algèria) es va graduar a l’Escola d’Arquitectura de París-Villemin i és membre de l’Ordre d’Arquitectes de França des del 1975. El 1985, va crear una pràctica privada, Francis Soler Architecte, i va establir el 1994 un societat, Arquitectures Francis Soler, de la qual n’és director general. La seva obra uneix una economia necessària i un univers idiosincràtic que, segons el context, cobreix tot l’espectre des de l’abstracció fins a la figuració. Cada projecte, ja sigui petit o gran, és concebut com una obra d’art única per jugar un paper essencial a la ciutat.

El seu treball i dissenys han estat objecte de diverses conferències a tot arreu del món i han estat àmpliament publicats a la premsa nacional i internacional com AMC, Archis News, Intramuros, Le Moniteur, Beaux Arts, Architectural Review, Archi+, Bauwelt i AV.

Francis Soler ha rebut notables distincions a França com el Gran Premi Nacional d’Arquitectura el 1990, el nomenament a Comandant de l’Ordre de les Arts i les Lletres el 2005 i Cavaller de l’Ordre Nacional de la Legió d’Honor el 2007.

L’activitat forma part del Programa Obert 2023, un cicle de conferències organitzat per RCR Arquitectes. Podeu consultar tota la informació aquí.


Activitats Relacionades:

Go to Top