fbpx
ALTRES

Endinsa’t al vulcanisme i la gastronomia de la Garrotxa

Som Cultura

Diumenge 26 de novembre de 2023, 10 h, Espai Cràter

Endinsa’t al vulcanisme i la gastronomia de la Garrotxa

Dins la campanya Som Cultura, organitzada des del Patronat de Turisme Costa Brava Girona, arriba l’activitat “Endinsa’t al vulcanisme i la gastronomia de la Garrotxa”.

Per endinsar-nos-hi, començarem amb una visita guiada a l’Espai Cràter, el nou centre de referència en volcans, ciència i societat. Descobrirem l’exposició sobre volcans més innovadora i interactiva, que compta amb experiències immersives, realitat virtual, videomapping, audiovisuals, i molt més! Aprendrem sobre volcans des de l’interior del
volcà Puig del Roser.

Tot seguit, descobrirem el volcà del Montsacopa, situat just al costat de l’Espai Cràter. Anirem des de les seves grederes fins al cràter, on gaudirem d’una vista de 360 graus de la ciutat d’Olot. Des del capdamunt del volcà resseguirem l’skyline de les muntanyes que ens envolten i veurem com la ciutat d’Olot s’ha anat construint a la seva falda des de l’edat mitjana i fins a l’actualitat.

Acabarem la visita amb un tastet volcànic que combina dolç i salat amb productes de proximitat: melmelades de La Fageda, coca de Can Carbasseres i Ratafia Russet.

Horari: de 10.00 h a 13.30 h

En cas de pluja, el tastet volcànic es farà a l’Espai Cràter.

Més informació aquí.

 

Organitza: Espai Cràter


Activitats Relacionades:

Go to Top